PROFECI

Çdo fjalë nga Perëndia është dhënë me një qëllim!Ndërkohë që ndiqni,do të shikoni se si zbulohet rrënja e problemeve të brezit të sotshëm,me qëllim që të ndryshojë historia e botës! Mos harroni,Jezus Krishti erdhi që t’i japë fund të kaluarës sonë dhe të lindë një të ardhme të ndritur!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

PRAYER GONE WRONG: ONE OF THE BIGGEST MISTAKES PASTORS MAKE!

Click on the following link to book your free ticket now 👉 https://ccoan.com/

What could possibly go wrong when you pray for someone?

The truth is that the work of deliverance is ...
given to God's children by grace and our lives must be in harmony with God's Word before we can do it. If we are not properly spiritually equipped, the consequences can be destructive... How? This prophecy will give you all the answers you need regarding this matter! So, like this faithful pastor in the video, open your heart and listen carefully to hear what God has to say!

Watch now and be encouraged to walk in faith, knowing that Jesus Christ is the ultimate Deliverer and source of all blessings!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

🔔 Don't miss a thing from Jesus' transformative power working today! Subscribe and click on the notification bell to receive a notification every time a new video is published - https://www.youtube.com/@CcoanThessalonicaMinistries?sub_confirmation=1

STAY CONNECTED WITH THE CCOAN - THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://ccoan.com
✅ Follow Us On Facebook - https://facebook.com/CCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/CCOANHarry
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/@CcoanThessalonicaMinistries

🙌 Share Your Testimony - https://ccoan.com/testimonies/
🤝 Become A CCOAN - Thessalonica Partner - https://ccoan.com/donation/
🌍 Join The Translation Project - https://ccoan.com/translation-project/

#Prophecy #SanDiegoRevival #CCOANThessalonica #ManOfGodHarry
[+] Show More
1 of 14

Pin It on Pinterest