ÇLIRIME

Satani është armiku ynë-vjedhësi vjen për të vjedhur,për të vrarë dhe për të shkatërruar (Gjoni 10:10). Duhet ta njohim armikun tonë-shkaku i gjithë trishtimit, dhimbjes, zemërimit dhe i dhunës. Demonët janë të vërtetë.Gjenden pas çdo shkatërrimi që shikojmë sot.I bëjnë njerëzit të humbasin kontrollin dhe të kryejnë vepra të turpshme. Por demonër e dinë që duhet të nënshtrohen në emrin e Jezus Krishtit (Marku 1:21-28 ). Çdo javë në CCOAN – Thessalonica, njerëzit çlirohen nga frymëra të liga dhe pranga demonike.Bekohuni ndërkohë që shikoni se si Fryma e Perëndisë thyen zinxhirët e errësirës dhe çliron njerëzit!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

POSSESSED SINCE BIRTH? 😱DEMONS MIGHT TRY TO ENTER YOUR LIFE IN THIS WAY!

Click on the following link to book your free ticket now 👉 https://ccoan.com/

Could your family disconnection be due to spiritual bondage?

From birth, this young woman was afflicted by a demonic ...
force, stripping her of the ability to love her family. And the devil’s ultimate goal? To steal, kill and destroy her completely, until Jesus had the final say and set her free through the man of God Harry!

If you wish to witness God’s mighty anointing, join us at the Pechanga Arena this June for a revival that can bring light to every dark area of your life and give you and your loved ones a fresh start in Christ Jesus!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

🔔 Don't miss a thing from Jesus' transformative power working today! Subscribe and click on the notification bell to receive a notification every time a new video is published - https://www.youtube.com/@CcoanThessalonicaMinistries?sub_confirmation=1

STAY CONNECTED WITH THE CCOAN - THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://ccoan.com
✅ Follow Us On Facebook - https://facebook.com/CCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/CCOANHarry
✅ Follow Us on TikTok - https://www.tiktok.com/@ccoanthessalonica
✅ Follow Us on Rumble - https://rumble.com/CcoanThessalonicaMinistries
✅ Follow Us on Instagram - https://www.instagram.com/ccoanthessalonica/
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/@CcoanThessalonicaMinistries

🙌 Share Your Testimony - https://ccoan.com/testimonies/
🤝 Become A CCOAN - Thessalonica Partner - https://ccoan.com/donation/
🌍 Join The Translation Project - https://ccoan.com/translation-project/

#Deliverance #SanDiegoRevival #CCOANThessalonica #ManOfGodHarry
[+] Show More
1 of 11

Pin It on Pinterest