MESAZHE

Zbulo thesaret e paçmueshme që fshihen në Fjalën e Perëndisë nëpërmjet mesazhevet të njëriut të Perëndisë Hari! “Kur e merr Fjalën e Perëndisë në zemrën tënde dhe e bën pjesë integrale të vetes tënde,nga natyra e vet ajo Fjalë do të të ndryshojë dhe atëherë do ta gjesh veten tënde të thirrur që të bashkëveprojë me Perëndinë!”

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

HERE IS THE NUMBER 1 SECRET TO BE FREE!

Do you ever find yourself facing challenges that seem insurmountable? Maybe it's a health issue, financial strain, or a relationship struggle. Whatever it may be, know that you can be ...free from it as long as you have faith!

Faith is not just a religious concept — it is a weapon to be used against life's ups and downs! It isn’t just about blindly hoping for the best, but confidently trusting in God's promises. And today, God tells you to have faith because He promises to honour it!

If you’re ready to invite miracles into your life, pay close attention to this short yet inspiring message from Prophet Harry. It’s time to speak boldly against adversity and ask the Lord to grant you more faith, in Jesus’ mighty name!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

🔔 Don't miss a thing from Jesus' transformative power working today! Subscribe and click on the notification bell to receive a notification every time a new video is published - https://youtube.com/c/SCOANThessalonicaMinistries?sub_confirmation=1

STAY CONNECTED WITH THE CCOAN - THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://ccoan.com
✅ Follow Us On Facebook - https://facebook.com/CCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/CCOANHarry
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/SCOANThessalonicaMinistries

🙌 Share Your Testimony - https://ccoan.com/testimonies/
🤝 Become A CCOAN - Thessalonica Partner - https://ccoan.com/donation/
🌍 Join The Translation Project - https://ccoan.com/translation-project/

#Sermon #CCOANThessalonica #ManOfGodHarry
[+] Show More
1 of 8

Pin It on Pinterest