VIJA E LUTJES DHE LUTJA MASIVE

Çdo javë në CCOAN – Thessalonica, Perëndia përdor njeriun e Perëndisë Hari që të shërojë të sëmurët,të çlirojë të demonizuarit dhe të flasë në zemrat e njerëzve.Shikoni si Fryma e Perëndisë lëvizë me fuqi midis kongregacionit.Lutuni njëkohësisht me njeriun e Perëndisë Hari dhë bëhuni gati të merrni mrekullinë tuaj!Mbani mend që distanca nuk është pengesë për Frymën e Shenjtë!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

HOLY GHOST FIRE At Work At The SCOAN Thessalonica!!! (FULL VIDEO)

Witness the power of Jesus Christ, our Lord and the Greatest Healer that mankind has ever known, being manifested at the Synagogue, Church of All Nations Thessalonica. The miraculous power ...of God has not diminished! It continues to transform people's lives and turn around every unpleasant situation for His glory.

What is your situation? Are you on the sickbed? Have you been diagnosed with a deadly disease? Are you facing any sort of setback or disappointment? The anointing of God delivering, healing and saving the people in this faith-lifting video, is more than enough to change the story of your life. Connect to the power of God as you watch, and RECEIVE YOUR PORTION OF BLESSING TODAY!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

STAY CONNECTED WITH THE SCOAN THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://www.scoanthessalonica.org
✅ Follow Us On Facebook - https://www.facebook.com/SCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/SCOANHarry
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/SCOANThessalonicaMinistries

➡️ Share Your Testimony - https://scoanthessalonica.org/testimonies/
➡️ Become A SCOAN Thessalonica Partner - https://scoanthessalonica.org/donation/
➡️ Join The Translation Project - https://scoanthessalonica.org/translation-project/

#PrayerLine #SCOANThessalonica #ManOfGodHarry
[+] Show More

Pin It on Pinterest