KONTAKTONI

phone  icon

* Telefonat që vijojnë më poshtë do t’iu përgjigjen vetëm në anglisht dhe në greqisht.

 

LINJAT E LUTJES:

+30 698 568 7126+30 698 287 6465 Mund të na telefononi 24 orë në ditë / 7 ditë në javë!

LINJA E DËSHMISË:

+30 695 583 4918 Mund të na telefononi 24 orë në ditë / 7 ditë në javë!

LINJA E VIZITORËVE:

+30 694 156 3070 Mund të na telefononi 24 orë në ditë / 7 ditë në javë!
   

Contact info for the Revival with Prophet Harry in San Diego!

SUPPORT LINE 1:

 +30 694 293 3371 
Call us: 24/7

SUPPORT LINE 2:

+30 694 702 4930 
Call us: 24/7

SUPPORT LINE 3:

+30 695 525 0142 (Spanish Line) 
Call us: 24/7

EMAIL:

 

Greqia është GMT/UTC+2 orë gjatë Kohës Lokale(e Djela e fundit e Tetorit deri të Djelën e fundit në Mars) dhe GMT/UTC +3 orë gjatë Kohës Verore(e Djela e fundit e Marsit deri të Djelën e fundit të Tetorit)

* Adresa e mëposhtme e email mund të pranojë emails në të gjitha gjuhët, por përgjigjja jonë do të jetë vetëm në anglisht dhe në greqisht.

email  icon
Posta Elektronike

info@ccoan.com

NA DËRGONI MESAZH

 

Ne do ti përgjigjemi mesazhit tuaj brenda dy ditëve.

Pin It on Pinterest